Youtube

De Gastenlijst Podcast

De Gastenlijst Podcast

De Gastenlijst Podcast is een gloednieuw concept uit de koker van festivalorganisator Absolutely Fresh. Een 2-wekelijkse podcast waarin we samen met onze (spraakmakende) gasten licht schijnen op de snelle en soms onbegrijpelijke wereld van de festivals. De eerste afleveringen zijn te luisteren en/of te bekijken via o.a.:

Spraakmakende gasten en hot topics

Het idee om een podcast te produceren lag al een tijdje bij ons “op de plank”, maar het werd steeds vooruitgeschoven. De bijzondere (corona)tijd waarin we hebben geleefd gaf ons de kans om het concept ‘De Gastenlijst’ verder uit te werken en het ook daadwerkelijk te lanceren. Juist nu! Een podcast is immers een perfect medium om de diepte in te gaan, in contact te blijven met je doelgroep en om eens andere soort content te publiceren dan een welbekende blog, foto of video. Ook wint de podcast de laatste tijd enorm aan populariteit in Nederland.

In onze gloednieuwe podcast studio ontvangen we onze (spraakmakende) gasten vanuit de hele festivalwereld. Hier voelen we ze aan de tand én gaan we in op de hoogtepunten, blunders en obstakels uit hun carrière. Uiteraard wel met een gezonde dosis Twentse humor en onder het genot van een borrel(tje).

Verwacht vragen als… “Wat is de toekomst van de festivals? Hoe ziet het (backstage) leven van een internationale artiest eruit en hoe worden zij geboekt? Wat doen tourmanagers, hoe zien wij foodbeleving en wat kost de mainstage van Freshtival?” Maar, je kunt als luisteraar/kijker ook suggesties voor onderwerpen of gasten insturen.

Gasten die eerder al aan zijn geschoven:

Volgende aflevering

Bekijk de afleveringen van De Gastenlijst Podcast op YouTube en beluister ze op o.a.: Spotify en Apple Podcasts

Terug naar overzicht evenementen
Bezoek website Volg @degastenlijst Beluister nieuwste podcast
In Het Volkspark

In Het Volkspark

Een onvergetelijk popfestival

Lees meer