Youtube

Company

1 - Jobs

Festival liefhebbers opgelet! Wil jij van je hobby graag je stage maken? Stop met zoeken, dit is je kans! Absolutely Fresh zoekt namelijk ambitieuze en zelfstandige studenten en biedt de mogelijkheid ervaring op te doen bij een jong team in een creatieve omgeving.
Met evenementen als Kingsnight Festival Enschede, HARDFEST, Bevrijdingsdag Enschede, Freshtival weekend, UNITY, AIRFORCE Festival en SUPERBASH richt Absolutely Fresh zich op meerdere verschillende dance-stijlen. Bekijk hier de vacatures.

2 - Algemene bezoekersvoorwaarden

Download hier de Algemene Bezoekersvoorwaarden van Absolutely Fresh.

3 - Privacy Statement

Download hier de Privacystatement van Absolutely Fresh.

4 - Company

Absolutely Fresh is een jong, dynamisch en snel groeiende evenementenorganisatie die zich focust op indoor en outdoor Dance-events in het Oosten van Nederland. Met evenementen als Kingsnight Festival Enschede, HARDFEST, Bevrijdingsdag Enschede, Freshtival weekend, UNITY, AIRFORCE Festival en SUPERBASH richt Absolutely Fresh zich op meerdere verschillende dance-stijlen. Hierbij staan vette lichtshows, uitbundige decoratie, sterke line up en een goede sfeer voorop. Bekijk de evenementen op de Event pagina.

Visie
De visie van Absolutely Fresh is ‘Make shit happen’. Een uitgesproken maar directe en duidelijke visie. Absolutely Fresh staat voor jong, onderscheidend, creatief en ‘the sky is the limit’. Geen idee is gek genoeg en dromen zijn er om werkelijkheid te maken voor de (potentiële) bezoeker.

5- Partnerships

Met samenwerken kom je verder, daar zijn we van overtuigd. Daarom sluiten we ieder jaar partnerships met verschillende bedrijven. Samen met uw merk/bedrijf bieden we meerwaarde voor onze festivalbezoekers, merken als Sketchers, Holland Casino en Grolsch gingen u al voor. Met meer dan 120.000 bezoekers per jaar bereiken we een enorme doelgroep.

Media Media Media Media Media Media Media Media