Youtube

Høtspot Festival

Høtspot Festival

Na acht jaar in de vriezer, keren we terug met een geniale gouwe ouwe: Høtspot Festival. Het allergêkste winterfestival! Die van de gouwe hits, warme borrels, sneeuwpop-races, après-ski disco’s, topartiesten en rondvliegende rudolfs. Hét winterfestival voor wie wel een beetje gekkigheid en glibberende moves kan gebruiken.

Terug van weggeweest
In 2013 organiseerden we voor het allereerst Høtspot Festival in Enschede. En in 2014 weer. Toch belandden dit winterse festivalconcept in de vriezer. Het was te gek, maar misschien nog iets té gek. Maar op 6 november 2021 is het tijd: tijd om het ijs van onze feestbol af te krabben en hem weer tot leven te schudden (iets waar Steven Kazàn ons op eigenzinnige wijze bij hielp).

Het gêkste winterfestival
Het prachtige terrein van Universiteit van Twente toveren we voor één dag om tot een heus winterparadijs. Een waar op elke hoek wel iets winters en geks te beleven is. Van après-ski fuifjes en knisperende kampvuurtjes tot stomende hottubs, winterse games en drie verwarmde muziekstages. Voor iedereen wat wils. Of je nu van schlagers, Nederlandstalig, house of harder houdt.  We stampen bij Høtspot alles in de mix, zoals een goede hutspot behoort.

Volgende event
Datum: 6 november 2021
Locatie: Universiteit Twente
Leeftijd: 18+

Aftermovie Høtspot Festival 2014

Terug naar overzicht evenementen
Bezoek website Volg @hutspotfestival Zet in je agenda
In Het Volkspark

In Het Volkspark

Een onvergetelijk popfestival

Lees meer
Høtspot Festival

Høtspot Festival

Het gêkste winterfestival is terug!

Lees meer