Youtube

Høtspot Festival

Høtspot Festival

Een geniale gouwe ouwe, opnieuw geïntroduceerd in 2021: Høtspot Festival. En allergêkste winterfestival is daarmee terug! Die van de gouwe hits, warme borrels, sneeuwpop-races, après-ski disco’s, topartiesten en rondvliegende rudolfs. Hét winterfestival voor wie wel een beetje gekkigheid en glibberende moves kan gebruiken.

Terug van weggeweest
In 2013 organiseerden we voor het allereerst Høtspot Festival in Enschede. En in 2014 weer. Toch belandden dit winterse festivalconcept in de vriezer. Het was te gek, maar misschien nog iets té gek. Maar op 6 november 2021 was het de hoogste tijd om het ijs van onze feestbol af te krabben en hem weer tot leven te schudden (iets waar Steven Kazàn ons op eigenzinnige wijze bij hielp). En met 10.000 feestbeesten was dat een grootst succes!

Het gêkste winterfestival
Het prachtige terrein van Universiteit van Twente verandert voor één dag in een heus winterparadijs. Eén waar op elke hoek wel iets winters en geks te beleven is. Van après-ski fuifjes en knisperende kampvuurtjes tot stomende hottubs, winterse games en verwarmde muziekstages. Voor iedereen wat wils. Of je nu van schlagers, Nederlandstalig, house of harder houdt. We stampen bij Høtspot alles in de mix, zoals een goede hutspot behoort.

Volgende event
Datum: TBA
Locatie: Universiteit Twente
Leeftijd: 18+

Aftermovie Høtspot Festival 2021

Terug naar overzicht evenementen
Bezoek website Volg @hutspotfestival Zet in je agenda
In Het Volkspark

In Het Volkspark

Een onvergetelijk popfestival

Lees meer
Onder de Radar Festival

Onder de Radar Festival

Tussen de F-16 shelters & bunkers

Lees meer