Youtube

VRIJ (Festival)

VRIJ (Festival)

De gezelligste vrijdagmiddagborrel van Nederland

Wat begon als een feestje voor vrienden en bekenden, is de afgelopen twee jaar uitgegroeid tot een begrip in Enschede en omstreken. Van maar 250 bezoekers naar 4.000 bezoekers. Een gat in de markt voor 30-plussers die na hun werk het weekend samen willen inluiden. Sterker nog: elke editie was tot nu toe binnen een paar uur uitverkocht. En het mooie is: een deel van de opbrengst van het evenement gaat naar (lokale) goede doelen.

De kracht van VRIJ

VRIJ Enschede vindt steeds op een andere locatie plaats, altijd in een bijzonder leegstaand pand in Enschede. Zo mochten we al op het weekend proosten in een voormalige markthal, ziekenhuis en postkantoor. En omdat het om elf uur afgelopen is, is iedereen de volgende dag topfit!

VRIJ Festival
In 2018 organiseerden we voor het eerst VRIJ Festival op Vliegbasis Twenthe. Precies zoals je onze vrijmibo’s kent, alleen dan buiten. Een prachtig terrein, compleet met vliegstrip, hangars, bunkers en radartorens. Een rauw terrein waar je eindeloos kan dwalen, door de verschillende area’s én de eeuwenoude geschiedenis.

VRIJ Enschede is een samenwerking tussen Absolutely Fresh en de Ronde Tafel. Laatstgenoemde is verantwoordelijk voor de organisatie. Wij verzorgen de productie van het event.

Volgende event

  • Datum: wordt spoedig bekendgemaakt
  • Locatie: wordt spoedig bekendgemaakt
  • Leeftijd: 23+
  • Meer info: www.vrijenschede.nl

Aftermovie VRIJ Festival 2023:

Aftermovie VRIJ Festival 2022:

Aftermovie VRIJ Festival in het voormalig ziekenhuis:

Aftermovie VRIJ Festival 2018:

Hoor op onze Instagram als eerste over onze nieuwe vrijdagmiddagborrels.

Terug naar overzicht evenementen
Bekijk Aftermovie VRIJ op Instagram VRIJ op Facebook
Bevrijdingsdag Enschede

Bevrijdingsdag Enschede

Vier jouw vrijheid in stijl

Lees meer