Youtube

TRUE host websites ABSOLUTELY FRESH

Absolutely Fresh is een evenementenbureau dat grote feesten en events organiseert.

Daarbij richten wij ons op meerdere verschillende dancestijlen. In de afgelopen jaren zijn onze evenementen steeds bekender geworden en komen er steeds meer partygangers naar onze events, maar ook naar onze websites. Om al die stromen online bezoekers aan te kunnen, hebben we besloten over te stappen naar een andere hostingpartij. Dat is True geworden, wij kunnen met een gerust hart onze feesten organiseren en True doet waar zij goed in zijn, namelijk hosten van websites

Virtual dedicated server (VDS) hosting voor alle websites

Wij van Absolutely Fresh hebben voor elk event dat we organiseren een aparte website in hetleven geroepen. Evenementen als Absolutely Kingsnight, HARDFEST, Bevrijdingsdag Enschede, Wildness Festival, Freshtival, Fantasy Island Festival, UNITY, SUPERBASH en Høtspot festival hebben allemaal hun eigen website. Al deze websites zijn ondergebracht op de server van True. De voornaamste reden dat wij voor de hostingoplossingen van True hebben gekozen, is hun ervaring in het hosten van websites voor andere grote evenementen en feesten. Zij weten hoe je om moet gaan met een website die de ene dag bijvoorbeeld 50 bezoekers heeft en op een andere dag duizenden, omdat er event in de voorverkoop gaat. Managed hosting van True is voorbereid op deze pieken, zodat de bezoekers kunnen doen waarvoor ze komen, gebruikmaken van de website en bestellen van tickets.

Hostingoplossingen op maat

True heeft ons virtual dedicated server hosting aangeraden, omdat dat de beste hosting is voor onze business. Voor elke klant maakt True een hostingoplossing op maat. Dit doen zij door te kijken naar een aantal aspecten, zoals de bezoekersaantallen, ontwikkelprocessen, de applicaties en technologieën die worden gebruikt en de mogelijke integraties om de doelen op een zo efficiënt mogelijke manier te behalen. Bij ons kwam naar voren dat virtual server hosting
goede oplossing is. Hiermee kunnen wij de bezoekers van onze websites een optimale gebruikerservaring verzekeren en worden de beste prestaties behaald. Verder zijn belangrijke kenmerken van deze managed hostingprovider dat zij actief trends monitoren, altijd zorgen voor de ultieme optimalisaties en het beheer van de virtual dedicated server hosting in eigen handen houden.

Online crowdcontrol

De bezoekers van onze websites komen met een duidelijk doel naar onze websites. Ze willen meer informatie over de evenementen en feesten ontvangen. Daarnaast willen ze snel, gemakkelijk en bovenal veilig tickets bestellen. Door de server hostinghostingoplossingen die True ons heeft aangedragen, is dit allemaal mogelijk. De virtual dedicated server hosting zorgt ervoor dat de stroom van online bezoekers vlekkeloos verloopt, online crowdcontrol werkt echt! De combinatie van een gedegen technische kennis met de excellente expertise om online continuïteit te waarborgen, resulteren in snelle websites die altijd bereikbaar zijn.

Snelle en bereikbare websites

De virtual dedicated server hostingoplossingen van True dragen wij aan snelle en bereikbare websites van Absolutely Fresh. Wij hoeven niet meer bang te zijn eruit te liggen als er een voorverkoop of een evenement in volle gang is. De grootste voordelen hosting door True zijn voor ons:

  • Als er meer bezoekers worden verwacht, omdat tickets in de voorverkoop gaan of tijdens het event zelf dan kunnen we eenvoudig capaciteit uitbreiden, zonder dat de bezoeker van de website hier iets van merkt.
  • We hoeven onze hosting niet meer zelf te beheren, dit laten we over aan de experts van True.
  • De virtual dedicated server hosting is zo geconfigureerd dat content supersnel wordt geladen. Dit betekent dat de bezoekers veel sneller op de pagina uitkomen waarnaar zij op zoek zijn.
  • Door de online crowdcontrol staan online bezoekers niet in een lange wachtrij, maar worden zij meteen bediend.

Virtual dedicated server hosting door True

Wij zijn zeer tevreden met de (VDS) server hosting zoals die wordt geleverd door True. Ze zijn toegankelijk, we hebben het directe telefoonnummer van de techneuten, zodat we meteen kunnen schakelen als er iets aan de hand zou zijn. Als we in de toekomst meer evenementen gaan organiseren, kunnen we zonder problemen nieuwe websites onderbrengen op onze virtual dedicated server hosting. True is al vanaf 2000 een toonaangevende managed hostingprovider in Nederland die zijn sporen al zeker heeft verdiend. Alle kennis en kunde is in huis om alle hostingonderdelen optimaal te laten aansluiten op de applicaties en websites.

Wil je meer informatie over de hostingoplossingen van True? Kijk op de website of neem contact op met een van de experts